Huurders van de Vollenhof hebben het historische landhuis voor enkele dagen of weken geheel voor zichzelf. Een uniek gevoel en een heerlijke luxe!

Het huis is geschikt als accommodatie voor groepen tot 12 personen, en ideaal voor een speciaal weekend met  familie en vrienden. Het is geen feestlocatie! Er is afgesproken met omwonenden dat de gasten buitenshuis geen versterkte muziek afspelen.

De Vollenhof is ingericht als woonhuis, met oude meubels en schilderijen van de familie. Dit geeft het huis een bijzondere en intieme ‘sfeer van weleer’. Wel zijn sommige voorzieningen hierdoor gedateerd. Deze sfeer, die de familie koestert, kan alleen worden behouden zolang alle bewoners het interieur met zorg behandelen.

Huurders van de Vollenhof hebben de beschikking over twaalf bedden, verdeeld over drie grote en drie kleinere slaapkamers, en drie badkamers met wc en douche. Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming. De kleinere slaapkamers hebben een eigen wasbak met warm en koud water.

Beneden is er een grote keuken met grote eettafel, een ruime hall en een zitkamer met leren fauteuils en open haard. Ook een piano is aanwezig. De ouderwetse keuken biedt ruimte om met het hele gezelschap te eten en is voorzien van alle gemakken, inclusief fornuis met zes gaspitten en grote oven, een groot formaat ijskast, afwasmachine, magnetron en Nespresso-apparaat. Ook aan de tafel in de hall kan worden gedineerd.

Achter het huis vindt u een besloten tuin met breed gazon, zeer hoge bomen en rododendrons, tuinstoelen en een grote tafel met bankjes. De tuin biedt genoeg gelukkig ruimte om afgeschermd van de omgeving, geheel tot rust te komen.

Voor kinderen is het geweldig om te spelen op het grasveld en de verborgen hoekjes van de tuin te ontdekken. Via een bruggetje kunt u vanuit de achtertuin een eeuwenoude wandeling maken door een hulstrijk bosje met kronkelpaadjes en twee laantjes van Amerikaanse eiken en beuken.

NB: Wij verzoeken onze gasten om niet te parkeren nabij het koetshuis maar nabij het landhuis of op de laan. De omgeving van het koetshuis behoort niet tot het gehuurde en is privéterrein.