Het huis is geschikt als accommodatie voor groepen tot 14 personen. Huurders van de Vollenhof hebben de historische buitenplaats -met eigen oprijlaan- voor enkele dagen geheel voor zichzelf. Een uniek gevoel en een heerlijke luxe!

Geen steriele hotelkamers. De Vollenhof is ingericht als woonhuis, met oude meubels en schilderijen van de familie. Dit geeft het huis een bijzondere en intieme ‘sfeer van weleer’. Deze sfeer, die de familie koestert, kan natuurlijk alleen worden behouden zolang alle bewoners en gasten het interieur met zorg en liefde behandelen.

Huurders van de Vollenhof hebben de beschikking over veertien bedden, verdeeld over drie grote en drie kleine slaapkamers, en drie badkamers met wc en douche. Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming. De kleinere slaapkamers hebben een eigen wasbakje met kraan.

Beneden is er een grote eetkeuken, een ruime hal en een zitkamer met leren fauteuils, open haard en kleine bar. Ook een muziekinstallatie en piano zijn aanwezig. De ouderwets gezellige keuken biedt volop ruimte om uitgebreid te koken en met het hele gezelschap te eten. Ook in de hall kan worden gedineerd bij de gloed van een haardvuur. De keuken is voorzien van alle benodigdheden, inclusief acht gaspitten en twee ovens, een grote koelkast en een afwasmachine.

Rondom het huis vindt u een breed gazon en majestueuze bomen, rododendrons en bloemperkjes met kruiden en rozen, een terras, een uitgestrekte voormalige moestuin met oude broeibakken, een kleine boomgaard en een verscholen tuinhuisje.

Kortom, genoeg plekjes waar u, afgeschermd van de omgeving, geheel tot rust kunt komen. Ook voor kinderen is het natuurlijk geweldig om te spelen en de verborgen hoekjes van de tuin te ontdekken.