Het huis is geschikt als accommodatie voor groepen tot 12 personen. Huurders van de Vollenhof hebben het historische landhuis voor enkele dagen of weken geheel voor zichzelf. Een uniek gevoel en een heerlijke luxe!

Geen steriele hotelkamers. De Vollenhof is ingericht als woonhuis, met oude meubels en schilderijen van de familie. Dit geeft het huis een bijzondere en intieme ‘sfeer van weleer’, ook al zijn sommige voorzieningen hierdoor wel gedateerd. Deze sfeer, die de familie koestert, kan alleen worden behouden zolang bewoners en gasten het interieur met zorg en liefde behandelen.

Huurders van de Vollenhof hebben de beschikking over twaalf bedden, verdeeld over drie grote en drie kleinere slaapkamers, en drie badkamers met wc en douche. Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming. De kleinere slaapkamers hebben een eigen wasbak met warm en koud water.

Beneden is er een grote eetkeuken, een ruime hall en een zitkamer met leren fauteuils en open haard. Ook een piano is aanwezig. De ouderwetse keuken biedt ruimte om uitgebreid te koken en met het hele gezelschap te eten. Ook in de hall kan worden gedineerd bij de gloed van een haardvuur. De keuken is voorzien van alle gemakken, inclusief fornuis met zes gaspitten en grote oven, ijskast, afwasmachine, magnetron en Nespresso-apparaat.

Achter het huis vindt u een besloten tuin met breed gazon, majestueuze bomen en rododendrons, tuinstoelen en een grote tafel. Naast het huis ligt een kruiden- en vlinderperk met daarachter de uitgestrekte voormalige moestuin, die in gebruik is als schapenweide, met daarin een kleine boomgaard en een verscholen tuinhuisje.

Kortom, genoeg plekjes waar u, afgeschermd van de omgeving, geheel tot rust kunt komen. Ook voor kinderen is het geweldig om te spelen op het grasveld en de verborgen hoekjes van de tuin te ontdekken.